PRIMAVERAPRO PRESENTA: “LA INDÚSTRIA MUSICAL 3.0: UN ESCENARI EMPRESARIAL”

El model de negoci de la indústria de la música es troba en plena transformació, però cap a on es dirigeix? Quines oportunitats tenen emprenedors i inversors? Què podem aprendre d'altres sectors?

Amb motiu del Primavera Club, el dijous 30 d'octubre de 19:00h a 20:30h tindrà lloc una taula rodona al CCCB amb Didac Lee, director del Grup Inspirit i de l'Àrea Tecnològica del FC Barcelona; Xavier Carrillo, CEO de Digital Legends Entertainment; Juan Álvarez de Lara, CEO de Seed&Clic; i Alberto Guijarro, director de Primavera Sound.

Aquest panel d'experts posarà llum sobre l'emprenedoria en la indústria de la música i les possibilitats d'invertir en el sector. Es parlarà també del tipus de projectes que es busquen, de les oportunitats existents en aquest camp i de com la indústria de la música pot aprendre de l'ecosistema que presenta el gaming, entre altres qüestions.

Aquesta activitat està emmarcada dins de PrimaveraPro StartUps, un projecte anual entorn de l'emprenedoria coorganitzat per PrimaveraPro i Seed&Clic.

Dijous 30 d'octubre, 19:00h
Mirador CCCB (planta 5)
Ponents: Didac Lee (director del Grup Inspirit i de l'Àrea Tecnològica del FC Barcelona), Xavier Carrillo (CEO de Digital Legends Entertainment), Alberto Guijarro (director de Primavera Sound)
Modera: Juan Álvarez de Lara (CEO de Seed&Clic)
Accés gratuït (és necessari registrar-se)

+Notícies
Tancar

Contacte

Gràcies

Hem rebut les teves dades correctament. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.