PRIMAVERA CLUB EXHIBIRÀ A BARCELONA I MADRID LES PROPOSTES CRIDADES A DEFINIR LA MÚSICA DELS PROPERS ANYS

El festival, que se celebrarà del 20 al 22 d'octubre, torna al seu format dual amb un total de 61 actuacions

Com una playlist d'aquell amic sempre atent als últims descobriments, així es presenta la nova edició de Primavera Club. Algunes de les propostes musicals més innovadores del moment es deixaran sentir del divendres 20 al diumenge 22 d'octubre a Barcelona i Madrid, ciutats que tornaran a ser un aparador privilegiat d'un cartell seleccionat amb cura per l'equip de Primavera Sound.

Primavera Club és el festival on els caps de cartell es creen en viu, sobre l'escenari i davant el públic obert d'oïdes. En total seran 39 artistes units en una programació diversa i exhaustiva on totes les apostes estan obertes. Una de les mans guanyadores l'ostenta Amber Coffman, exvocalista de Dirty Projectors que presentarà el seu esperat debut en solitari, però com de costum hi haurà cabuda per a tot tipus de propostes: des de l'electrònica de tall jazz de Clap! Clap! a la nova proposta garatge de Rough Trade, Starcrawler, passant per Superorganism, la misteriosa sensació de la temporada liderada per una noia japonesa de 17 anys que ha seduït al propi Frank Ocean.

Aquest és l'any del retorn del festival a Madrid: les sales Joy Eslava, Teatro Barceló, El Cielo de Barceló i Taboó acolliran el gruix d'artistes d'aquesta edició, que desembarca de nou a la capital després de cinc anys d'absència. A Barcelona el centre neuràlgic seguirà essent la sala Apolo juntament a la remodelada La [2] de Apolo, a més del Centre Cultural Albareda on es tornaran a celebrar els concerts matinals del cap de setmana.

Per facilitar aquest creixement, Primavera Club compta amb SEAT com a partner estratègic, aprofundint així en la collaboració iniciada aquest any entre la marca d'automòbils i Primavera Sound.

PRIMAVERA CLUB, EL FESTIVAL ON ES GAUDEIX DESCOBRINT

En una temporada de tardor on els concerts estan copats per grans noms, Primavera Club emergeix com una alternativa valenta en la seva vocació d'apostar per artistes internacionals que encara no hagin actuat al nostre país, oferint un cartell que rebaixa per molt l'habitual mitjana d'edat sobre els escenaris. En aquesta línia, les noves sonoritats de l'r&b posaran dos dels seus focus més lluminosos sobre la promesa britànica PAULi. i el novaiorquès Gabriel Garzón-Montano, mentre que les guitarres seguiran estant sobradament representades pel supergrup de punk angelí Flat Worms (amb membres de Thee Oh Sees, Ty Segall i The Babies) i l'indie rock efervescent de Gold Connections. De la seva part, Yellow Days i les noruegues Smerz tindran l'oportunitat de demostrar per què són petits fenòmens virals, els turcs Jakuzi descarregaran el seu elegant synth pop del que se'n sentirà molt a parlar, i Low Island posaran a prova un projecte exquisit que aspira a omplir grans escenaris.

Com és habitual, també les propostes de proximitat estaran àmpliament representades per noms de brillant futur com Intana i Cor Blanc, la personalíssima lírica al piano de Marina Herlop (auspiciada pel segell de James Rhodes), el post-punk inflamable de Vulk i els trepidants Medalla, sorgits d'entre les cendres de The Saurs, entre molts d'altres noms que conviden a la illusió.

ENTRADES I PUNTS DE VENDA

Amb l'objectiu d'apropar aquestes propostes a un nou públic, els abonaments per a Primavera Club 2017 estan a la venda a un preu de 25€ tant per a Barcelona com per a Madrid. Aquests abonaments donen accés a totes les actuacions programades a cada ciutat. De la mateixa manera, també ja estan a la venda les entrades de dia per a cadascuna de les tres jornades (20, 21 i 22 d'octubre) a un preu de 15€.

Com en l'edició 2016, els concerts del barceloní Centre Cultural Albareda seran gratuïts i amb entrada lliure fins a completar aforament.

Punts de venda: Ticketmaster, el Portal i La Botiga del Primavera Sound.

+Notícies
Tancar

Contacte

Gràcies

Hem rebut les teves dades correctament. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.