ARRIBA PRIMAVERA CLUB, EL CAP DE SETMANA DELS DESCOBRIMENTS MUSICALS

  • Horaris per a Barcelona i Madrid ja disponibles a la web del festival i l'app oficial

  • Unexpected Primavera portarà una banda sorpresa a Madrid

Davant la incertesa, música. Primavera Club celebra la música en directe i ho fa des del seu més important bastió: el futur. Al llarg de tres dies, del divendres 20 al diumenge 22 d'octubre, més de 40 artistes desfilaran pels escenaris de diverses sales de Barcelona i Madrid al festival dels descobriments musicals de Primavera Sound.

Serà la primera oportunitat de veure als nostres escenaris artistes com Amber Coffman (exDirty Projectors), Superorganism (segons la bola de vidre de la premsa britànica, estan destinats a ser la sensació de la temporada de festivals de 2018), Yellow Days, els devastadors Starcrawler, Moor Mother, Intana, Smerz, Medalla i Gabriel Garzón-Montano, que pas a pas van reclamant el seu lloc en l'imminent futur de l'escena. Encara que segur que, com en cada edició, les autèntiques revelacions sorgiran d'on menys s'esperin.

A Madrid la celebració serà doble: Primavera Club torna a la ciutat després de cinc anys d'absència, i ho farà a més amb un concert sorpresa sota la marca Unexpected Primavera la matinada del divendres 20 d'octubre a la sala Ochoymedio Club. Una pista de la banda? Tots hem ballat les seves cançons, algunes d'elles amb més de 25 anys de vida. ¿Una altra pista? Podran accedir al concert tots aquells que disposin de la polsera d'abonament o entrada de dia de divendres. El banyador és opcional.

A Barcelona, per la seva banda, l'al·licient especial recaurà en l'oportunitat de fer un primer cop d'ull a la remodelada La [2] de Apolo, que albergarà un grapat de concerts del festival uns dies abans de la seva inauguració oficial. Per segon any consecutiu, a més, el Centre Cultural Albareda acollirà els concerts matinals gratuïts del cap de setmana, pels que desfilaran artistes d'aquí (Marina Herlop, Cor Blanc) i d'allí (Camila Fuchs, RAKTA).

Des d'avui ja estan disponibles els horaris de Primavera Club a les dues ciutats. Es poden consultar tant a la pàgina web com a l'app oficial del festival (ja disponible per iOS i Android).

Els abonaments per a Primavera Club 2017 segueixen a la venda a 25€, mentre que les entrades de dia tenen un preu de 15€. Que soni la música!

+Notícies
Tancar

Contacte

Gràcies

Hem rebut les teves dades correctament. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.