Primavera Club 2018: no deixis per a demà el que puguis descobrir avui

Quins seran els majors descobriments de Primavera Club 2018? Diuen les estadístiques* que dels 45 artistes que actuaran a Barcelona i els 28 que ho faran a Madrid un 94% acabaran el seu primer concert a Espanya amb nous fans, un 37% tindran possiibilitats reals de repetir presència a Primavera Sound i un sòlid 20% acabarà com a cap de cartell en un futur més o menys proper. D’això va aquest festival: de donar suport al talent emergent i oferir-li una finestra privilegiada per ser descobert abans que la resta. 

De nou gràcies al paper de SEAT com a partner estratègic, la nova generació treurà el cap a les les sales de Barcelona i Madrid i, per primera vegada, arribarà a tothom amb l'Especial Primavera Club 2018 de Radio Primavera Sound. Allà s'hi recollirà tot el que passi al festival i a La (3) d'Apolo, convertida en estudi de ràdio per a l'ocasió, per on desfilaran artistes, públic i convidats de tot tipus.

A jutjar pel cartell de Primavera Club 2018, el futur sona bé: sona a cartell equilibrat gràcies al fet que la meitat de les artistes són femenines o en un grup mixt; sona a pop electrònic, trap, mambo, punk, R&B, folk, techno i psicodèlia, amb més varietat i mescla que mai; i sona des de Cuba, Noruega, Estats Units, Regne Unit, Japó, Austràlia, Espanya o Canadà entre d’altres procedències. 

Són molts els noms que ja arribaran al festival en un moment d’efervescència irrepetible: la joveníssima Snail Mail com a la gran esperança de l’indie rock post-millenial, el raper Octavian amb la seva recentment estrenada mixtape de debut Spaceman, Boy Pablo al capdavant de l’onada global i imparable de bedroom pop, serpentwithfeet seguint l’estela de Frank Ocean, Jimothy Lacoste emergint com a icona viral del pop de dormitori, Tirzah elevada als cels de l’R&B experimental, Orquesta Akokán rescatant l’essència de les big bands llatines i Cupido havent desvetllat ja el misteri: són l’encarnació de l’urban pop de Pimp Flaco i Solo Astra i oferiran els seus dos primers concerts al festival.

En aquest sentit, lamentem comunicar que MC Buseta no actuarà a Primavera Club 2018. En el seu lloc serà Manny ElDomi, una altra de les promeses del trap nacional, qui compartirà escenari amb GOA a Barcelona, amb un show on els dos artistes de La Vendición exhibiran els sons urbans de la nova generació. 

En realitat, no només aquests sinó tota la resta d’artistes són els que poden donar la campanada, i els que guarden el secret de Primavera Club. El que fa que valgui la pena rebuscar prèviament entre les desenes de noms, fer-se amb una de les entrades a preus per a tots i totes (25€ l’abonament de tres dies, 15€ l’entrada per jornada) i passar un cap de setmana a Barcelona o Madrid viatjant al futur de la música. 

* Els percentatges poden o no ser científics. La resta és tot veritat.

+Notícies
Tancar

Contacte

Gràcies

Hem rebut les teves dades correctament. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.