Recintes

SALA APOLO

La Sala Apolo és un enclavament mític del mapa cultural i social de la ciutat de Barcelona amb quasi 100 anys d'història. A partir de 1991 es va consolidar com a sala de concerts i club nocturn, essent testimoni i motor en l'evolució i creixement de l'escena independent local i internacional. La Sala Apolo es transforma tots els dies de la setmana per acollir un club diferent cada nit, cosa que la converteix en local de referència de la vida nocturna barcelonina.

Adreça
Carrer Nou de la Rambla, 113

http://www.sala-apolo.com

LA [2] DE APOLO

Des de 2006 el complex compta amb una sala al pis inferior, La [2] de Apolo, que multiplica el volum d'activitat de la sala i, per tant, l'oferta musical de la ciutat. L'edició d'enguany de Primavera Club serà una de les primeres oportunitats per descobrir la remodelació completa de l'espai, que ampliarà notablement el seu aforament mantenint el seu estil urbà i industrial i millorant encara més la seva qualitat acústica.

Adreça
Carrer Nou de la Rambla, 111

http://www.sala-apolo.com

CENTRE CULTURAL ALBAREDA

El Centre Cultural Albareda és un centre cívic del Poble-sec amb quatre anys d'existència. Està especialitzat en música i disposa de diversos bucs d'assaig que ocupen una de les plantes de l'edifici dedicada al suport a la creació. La seva sala ja és coneguda per la programació de concerts i arts escèniques que s'hi programen regularment, l'allotjament de diferents festivals i la seva ferm aposta per la música emergent.

Adreça
Carrer Albareda, 22

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda

Tancar

Contacte

Gràcies

Hem rebut les teves dades correctament. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.